AutiSpektrum Egyesület
  • infopont

    8200 Veszprém, Stromfeld u. 9/F

  • Telefon

    06-70-670-17-16

  • E-mail

    auticsop@gmail.com

Zenés integrált játszóház az Agórában

Zeneterapeuta által vezetett integrált játszóház! Egy hely, ahol a tipikusan fejlődő és az eltérő fejlődésmenetű gyermekek együtt vehetnek részt a vidám, zenés foglalkozáson, együtt játszhatnak a CsaLádikában fellelhető sok-sok játékkal.

Fülemile Judit és a CsaLádika dolgozói sok éves tapasztalattal és nagy szeretettel várják az óvodás és kisiskolás korú gyermekeket zenélni, játszani!

Semmi nem kötelező, de sokmindent lehet 🙂

A program a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatásával térítésmentesen látogatható.

Megközelíthetőség helyijáratú busszal: Veszprém – Autóbusz állomás és vasútállomás megállóból is a 10-es számú busz a Jutasi út 61. megállóba, innen gyalogosan 3 perc az Agóra.

Veszprém, a zene városa!

 

Integrated play house led by a music therapist! A place where typically developing and atipycal developing children can participate in fun, musical activities together and play together with the many toys found in CsaLádika. Judit Fülemile and the staff of the CsaLádika, with many years of experience and great love, welcome children of preschool and school age to play and play music! Nothing is compulsory, but you can do a lot 🙂

#VeszpremBalaton2023 #VEB2023 #Veszprem

 

 

Zeneterápiás és művészeti workshopok

2022. augusztus 8-án kezdődnek nyári zeneterápiás és művészeti workshopjaink Nemesvámoson.

Az alkalmak célja az autista gyermekek beilleszkedésének elősegítése, valamint az autista gyermekeket nevelő szülők mentálhigiénés megsegítése. A nyári workshopok a szünetelő fejlesztések pótlását, illetve az addig elért eredmények fenntartását, új készségek elsajátítását és a szülők tehermentesítését szolgálják elsősorban. A komplex fejlesztő workshop – sorozaton a zene -és képzőművészeti terápiás foglalkozásokon túl autizmus specifikus szociális-és kommunikációs és egyéb kiegészítő terápiás foglalkozásokon is részt vesznek az érintett gyerekek.

 

 

Beszámoló önkéntes tevékenységről

Szabó Csenge Rebeka vagyok. 2022 nyarán önkéntesként vettem részt a veszprémi AutiSpektrum Egyesület által szervezett Képszerkesztő Workshop előzetes szervezésében. Korábban aktív résztvevője voltam szemléletformáló foglalkozásnak és az egyesület vezetője is tájékoztatott az autizmus specifikus szempontokról. Ezen kívül személyes érintettségem is van, autista unokabátyám révén.

A szervezés során lelkesen és lendületesen ugrottam neki a rám szabott feladatoknak, mert tudtam, hogy jó ügyet szolgálok. A beszélgetések során rengeteg hasznos információhoz is jutottam, amiket hasznosítani tudok a közösségemben, ahol vannak autista fiatalok is. Szervezési ismereteket is szereztem, ami a továbbiakban is hasznomra lesz.

Örömmel láttam a workshop végén elkészült produktumokat, örültem, hogy én is hozzá tehettem valamit a sikeres lebonyolításhoz.

 

 

Elkezdődött a VEB2023 programsorozat!