Ügyfélfogadási rend változás

Ügyfélfogadási rend változás 2017. november 6-tól az alábbi időpontban várjuk az érdeklődőket a veszprémi AOSZ irodában: KEDD 10-15 óra SZERDA 10-15 óra Időpont egyeztetés: 70-907-10-28 Előzetes megbeszélés alapján fentiektől eltérő időpontban is lehetőség van személyes találkozóra.

Continue reading →

Csillagbusz – Az év gyerekkönyve díj 2016, Innovációs díj

Fantasztikus öröm és megtiszteltetés, hogy a HUBBY, a Magyar Gyerekkönyv Fórum zsűrije a Csillagbuszt választotta az Év gyerekkönyve díj 2016 nyertesének Innováció kategóriában. Köszönet és hála a szerzőknek, Dr. Stefanik Krisztinának és Bartos Erikának, akik felkérésünkre karitatív módon elvállalták ennek a könyvnek a megalkotását. A Csillagbusz elsődleges célja az 5-10 éves, integráló intézménybe járó, autizmussal […]

Continue reading →

Info-Pont és Nyitott Iroda

Cím: Veszprém, Stromfeld A. u. 9/F fsz. AutiSpektrum Egyesület Tel.: 70-907-10-28 Info-Pont Nyitvatartás: hétfő: 15-17 óra szerda: 10-13 óra csütörtök: 10-15 óra Főbb szolgáltatások: – InfoCentrum szolgáltatás nyújtása: intézmény-, szolgáltatáskereső, valamint on-line jogi iránytű használatával információnyújtás az elérhető szolgáltatásokról, jogainak érvényesítéséhez, ügyintézéshez információ nyújtása – AOSZ kártya igénylés, ügyintézés – Esőember folyóirat megrendelése, ügyintézés – […]

Continue reading →

Újra Csillagbusz

Örömmel tudatjuk, hogy Dr. Stefanik Krisztina – Bartos Erika: Csillagbusz című, integrációt segítő (mese)könyve újra elérhető egyéni érdeklődők számára is! Aki szeretne hozzájutni, kérjük írjon az auti-csop@freemail.hu címre.

Continue reading →

AOSZ Info-Pont, Nyitott Iroda

Egyesületünk 2016. novemberétől Info-Pontként és nyitott irodával is szolgálja az autizmussal élők és családtagjaik, pedagógusaik életét. November-decemberben elérhetőek vagyunk hétfőn és pénteken 17 és 19 óra között a Veszprém, Stromfeld A. u. 9/F címen, vagy a 70-907-10-28-as telefonszámon. Januártól előre láthatóan kibővített időtartamban várjuk az érdeklődőket.    

Continue reading →